top of page

Møt grunnleggerne

Linn Kleppa

Som Intuitive Empowerment Coach så brenner Linn for å hjelpe spirituelle, magiske sjeler som DEG til å skape en MAGISK relasjon til ditt åndeteam og resten av Universet sånn at du også kan komme deg ut av «boksen» du ikke hører hjemme i, gi slipp på det som holder deg tilbake (som frykt og selvpålagte begrensninger) og bli venn med følelsene dine. Alt for at du skal heales fra innsiden og ut, reise deg fra «asken» som fuglen føniks og leve ekte fra sjelen fylt med kjærlighet, mot og indre styrke!

 

Hun har selv gått veien før deg og lever det hun lærer bort. Hun er klarsynt så hennes kontakt med Universet/åndeteamet hennes er en stor del av livet hennes på alle måter. Hun har på ingen måte blitt servert ting på sølvfat og det har kostet både tid, innsats og tårer for å komme dit hun er i dag. Der hvor hun står stødig i sin egen kraft, går for det hun vil ha og ser muligheter fremfor begrensninger. Det har vært vel verdt innsatsen, ingen tvil om det. Det har resultert i det Linn kaller et MAGISK LIV.

Ingunn Sunde

Som Intuitive Life Coach & Healer så brenner Ingunn blant annet for å hjelpe DEG med å snu om på mindsettet ditt sånn at du kan leve et liv med GLEDE og SUKSESS på tross av utfordringer.

Hun jobber som healer for både folk og dyr, som klarsynt veileder hos Magic Circle og som dyretolk.  Kontakten hun har med engleriket, de åndelige hjelperene sine og resten av Universet er en viktig del av livet hennes. 

Ingunn Sunde (Intuitive Life Coach & Healer) - Om oss side.png

Om knappen over ikke fungerer så kan du kontakte Ingunn for healing på epost (merk med "Book healing"): ingunn@akelasenteret.no

Kundeservice

Har du spørsmål, ta kontakt ved å sende en epost.

bottom of page