top of page

Foredrag

Vi reiser rundt og holder foredrag både for bedrifter, organisasjoner og privatpersoner og synes det er så gøy å kunne inspirere mennesker til å leve det livet dem drømmer om!

Vi er i foredragene våre (som i alt annet vi gjør) opptatt av å formidle ærlig, autentisk og dele av våre egne personlige historier som bygger opp under det vi prater om. Vi jobber ikke med manus og av den grunn vil ingen av foredragene vi holder være helt identiske. Budskapet er det samme selvfølgelig, men målet er at de skal tilpasses litt etter hvem vi prater til.

Akelahjørnet - Ingunn Sunde (Intuitive Life Coach & Healer) og Linn Kleppa (Intuitive Empo

Skulle du ønske livet var annerledes?

Vårt signatur foredrag hvor vi forteller om hvordan en bitteliten handling kan resultere i et massivt positivt skift i livet. Vi inspirerer med personlige historier for å vise for publikum at det er mulig for absolutt alle å stå stødig i seg selv og gå for drømmene sine uten begrensninger!

Alltid tenke positivt?

I dette foredraget tar vi for oss tankens kraft og manifestering. Er det egentlig sånn at vi alltid skal tenke positivt for å skape oss det livet vi drømmer om, eller er det mer omfattende enn som så?

Akelahjørnet - Ingunn Sunde (Intuitive Life Coach & Healer) og Linn Kleppa (Intuitive Empo
Akelahjørnet - Ingunn Sunde (Intuitive Life Coach & Healer) og Linn Kleppa (Intuitive Empo

Rom hele deg!

Her tar vi for oss viktigheten av å romme hele seg og eie sin historie og liv fullt ut. Det å anerkjenne og akseptere alt du består av sånn at du kan heales og frigjøres fra det som holder deg tilbake og stå stødig i deg selv, kraften din og slippe magien som finnes inni deg fri.

Ønsker du å booke foredrag? Da er du velkommen til å ta kontakt her så får du mer informasjon om det, selvfølgelig helt uforpliktende.

bottom of page