top of page

Brukervilkår

Hvem er vi?

Akelasenteret.no eies av Akela Senteret (grunnleggerne Linn Kleppa og Ingunn Sunde). Vår visjon er å hjelpe mennesker som deg med å heale kropp, sinn og sjel sånn at du kan leve ut ditt fulle potensial og skape drømmelivet for deg selv. Vi hjelper deg med å gi slipp på det som holder deg tilbake (for eksempel frykt og selvpålagte begrensninger), bli venn med følelsene dine, heale traumer (også de du ikke engang vet du har), eie hele din historie og komme i kontakt med din superkraft og din intuisjon, Dette gjør vi med vår egenutviklede Akela Metoden™ som er bygget på formelen skapt av Linn Kleppa: Rising Spirit Formula™ og formelen skapt av Ingunn Sunde: EasyMind Formula™. Du kan lese mer om hver av formlene og vår Akela Method™ ved å klikke på navnene som er i farget skrift.

Org.nr:

1. Bruk av nettsiden

Hvem som helst kan bruke nettsiden vår, men du må være over 18 år for å kjøpe noe av det vi tilbyr, enten det er snakk om reading, healing, kurser vi tilbyr og billetter til eventer vi arrangerer. Både digitale og fysiske.

2. Kjøpsbetingelser

Du som kunde har alltid 14 dagers 100% fornøydgaranti. Ta kontakt på e-post post@akelasenteret.no om du har spørsmål.

100% fornøydgaranti betyr at du innen en gitt tidsfrist vil få pengene tilbake om du ønsker refusjon.

Akela Senteret har rett til å endre sine priser uten forvarsel.

3. Personvern

Vi bryr oss om personvernet ditt og ønsker at du skal sette deg godt inn i hva det er du godkjenner når du bruker nettsiden vår eller kjøper en tjeneste. Det å sette deg inn i dette er ditt ansvar.

Akela Senteret sin personvernerklæring kan du lese her.

4. Opphavsrett

Alt innhold som du får tilgang til - både gratis og betalt - tilhører Akela Senteret og er beskyttet av copyrightloven. Det er på ingen måte lov å dele det du har kjøpt (eller fått gratis i bytte mot epostadressen din) med andre. Det er ditt personlig. Ønsker du å tipse andre om gratis eller betalte ting vi tilbyr så er du mer enn velkommen til å gjøre dette ved å dele link til selve nettsiden vår.

Ønsker du å dele blogginnlegg (på Facebook f.eks.) så er du mer enn velkommen til å gjøre det også, så lenge du deler linken til innlegget og ikke på noen måte prøver å få det til å se ut som det er du selv som har skrevet det.

5. Taushetsplikt

Vi i Akela Senteret har full taushetsplikt når du er kunde og har kjøpt én eller flere av våre tjenester, eller har mottatt noe gratis. Alt av readinger, healinger, samtaler og annen kommunikasjon er underlagt dette punktet. Du som kunde skal føle deg trygg på at alt det som kommer frem når du jobber med oss er konfidensielt og ikke blir delt videre.

6. Endring av nettside

Akela Senteret har rett til å:

- fritt endre format og innhold på nettsidene når som helst.
- stanse tilgangen til nettsiden når som helst
- ta ned nettsiden for f.eks. vedlikehold, oppdateringer eller annen grunn.

7. Ditt ansvar

Det er ditt ansvar å forholde deg til brukervilkårene. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden og kjøpe tjenester/produkter fra Akela Senteret så aksepterer og godkjenner du disse brukervilkårene, samt det som står personvernerklæringen vår.

Det er ditt ansvar å holde deg oppdatert om det skulle komme endringer på personvernerklæringen disse brukervilkårene og til enhver tid vite hva du samtykker til ved kjøp av tjenester/produkter, registrere deg for gratis verdi og eller generell bruk av nettsiden.

8. Informasjonskapsler (cookies)

Akela Senteret bruker ulike informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen din av nettsiden.

Informasjonskapsler som brukes er Facebookpiksel.

bottom of page