top of page
Bloggbanner for Akela Senteret.jpg
  • Forfatterens bildeAkela Senteret

Ta et steg i retning drømmelivet ditt

Vet du egentlig hva som skal til for å skape drømmelivet ditt? Faktisk kan så lite som ett steg - én liten handling - være det som snur opp-ned på livet ditt på den gode måten. Så hva med å nå bestemme seg for å ta dette steget mot drømmelivet ditt og la fortid være fortid. Mer om det videre i innlegget.
Tre enkle ord

Det er enkelt, men ikke lett. Jeg kom i alle fall selv til et punkt der jeg innså at nok var nok og noe måtte gjøres. Det som åpnet dørene til min selvutviklingsprosess var det at jeg ble presentert for det spirituelle, og startet på den åndelige vei.


Fra den høstdagen i 2015 så har livet blitt gradvis mer magisk. Skjedde det av seg selv? Nei, det har krevd innsats, mot og en indre motivasjon om et mer magisk liv, men gurimalla så moro det er å være i utvikling på tross av voksesmerter.


Jeg har i løpet av disse åtte årene vært kvalm av frykt flere ganger enn jeg kan telle, og selv om det har vært ekstremt ubehagelig og utfordrende til tider så har frykten ikke grep om meg sånn som den hadde før...


Dame som er ute og går i ødemarken i Spania sommeren 2022. På seg har hun en lett og behagelig kjole med mønster og hvite sneakers. Glad, fornøyd og smilende. Det krøllete håret er løst.

Frykten hadde kontroll over meg tidligere

Da jeg var yngre så var jeg redd så og si alt, til og med sånt som med 100% sannsynlighet ikke kan skje. Det forteller jeg blant annet om i episode 5 av podcasten "Hverdagsmagi med Linn & Monica" som jeg har sammen med gestaltcoach, veileder og motivator Monica Klokseth.


Hvorfor forteller jeg dette? Fordi jeg ønsker at du skal forstå at frykten må kastes på dør for at du skal kunne bevege deg fremover mot drømmelivet ditt. Frykt er vel det som dreper flest drømmer, og det vil du ikke ha noe av, eller hva? Jeg forteller også om min frykt for å få deg til å forstå at når jeg kan med mitt elendige utgangspunkt, kan sannelig du også klare å kaste frykten på dør og skape deg et magisk liv!


Etter at jeg startet på selvutviklingsreisen min da jeg bestemte meg for at nok var nok og at jeg måtte slutte å sette begrensninger for meg selv, så har den ene magiske tingen etter den andre manifestert seg. Dører og vinduer har åpnet seg til alle kanter. Det er MAGI det. Og det beste av alt er at det er en type magi alle har i seg - også du.
Gå din egen vei mot drømmelivet ditt

Så ønsker du en forandring, magiske du, så vit at det er mulig å skape den. Det du må gjøre er å være villig til å brette opp ermene og gjøre noe for å få det til å skje, det skjer nemlig ikke helt av seg selv.


Jeg vil gjerne også understreke at du finne din egen vei. Du må følge den veien som føles best ut for deg. Den veien jeg er på er den som har gitt meg et magisk liv, men det betyr ikke nødvendigvis at du vil oppnå det samme om du går i mine fotspor. Så la deg inspireres og motiveres av andre, men husk alltid å lytt til sjelen og hjertet ditt og til veiledningen som ditt personlige åndeteam gir deg.


Du må rett og slett trylle frem din egen vei, finne din sannhet og så leve ut den. Da skaper du deg det livet du alltid har drømt om.


Kvinne i Spania sommeren 2022. Antrekket er et sett med knytetopp og en shorts som ligner et skjørt. Antrekket er i fargen oransje og med fargerike blomster.

Tillit til deg selv og drømmene dine

Stol på deg selv og at du er her på jorden av en grunn. Vit at drømmer er til for å realiseres og at ditt personlige åndeteam + resten av Universet er med deg på hvert steg av veien. Vit også at frykt ikke er et tegn på at noe bør unngås. Egoets beste virkemiddel er irrasjonell frykt, og siden egoet vil holde deg på det stedet du er på, og ikke egentlig ønsker at du skal være fullt ut lykkelig, betyr det at du skal så godt som det lar seg gjøre lukke ørene for det egoet sier. Konsentrer deg heller om hva sjelen og hjertet ditt sier og hva Universet oppfordrer deg til å gjøre.


Vis deg selv omsorg, følg hjertet ditt og vær bevisst på å lytte til dine egne behov. Sett en intensjon for hvor du vil hen og bestem deg for at dette er den perfekte tiden for å følge hjertet og skape magi, akkurat som du ble født til å gjøre.

Spør deg selv: Hva er én ting jeg kan gjøre i dag som tar meg nærmere det livet jeg drømmer om? og så gjør du denne ene tingen. Så spør du deg selv om nøyaktig det samme i morgen og dagen etter det igjen. Da har du skapt et momentum for deg selv, så er det bare å opprettholde dette. Steg for steg vet du.
Ta kontroll over frykten du også!

For at du også lettere skal kunne ta kontrollen over frykten og egoet, og på den måten være noen steg nærmere livet du alltid har drømt om, så har jeg laget en GRATIS e-bok til deg hvor du får 4 av mine steg for å beseire frykten! Last ned GRATIS her.


Skal du ta ditt neste steg i dag? Fortell meg gjerne ved å skrive et enkelt "JA" eller noe i kommentarfeltet.Namaste 💖

Linn Kleppa | Intuitive Empoverment Coach

Co-Founder av Akela SenteretLyst på et personlig budskap fra Universet (reading) kanalisert av Linn?

0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle

Comments


bottom of page