top of page
Bloggbanner for Akela Senteret.jpg
  • Forfatterens bildeAkela Senteret

Episode 55: Da komplisert sorg gjorde til at verden "stoppet opp" i 10 år med Rebecca Blix

Da har jeg fått besøk i mitt digitale podkaststudio igjen og denne gang er det magiske Rebecca Blix som er gjest.

Som alle andre her i verden så har også Rebecca sin egen, personlige historie. En sterk historie som blant annet involverer diagnosen "komplisert sorg". Denne sorgen gjorde til at verden på sett og vis "stoppet opp" for Rebecca. Så "våknet" hun, bestemte seg for å søke hjelp, kom seg på bena og nå bruker hun livets motgang i sitt arbeid som forfatter og skribent. Hun har et sterkt budskap hun ønsker å komme ut med.


I tillegg til å være forfatter og har hun også startet eget forlag. Hun har flere samarbeid gående og hun satser på drømmene sine med mot og drivkraft.


Det er en grunn for at jeg selv prater så mye om det å gjøre det umulige mulig, og i jakten på sine egne drømmer viser Rebecca at hun også praktiserer tankegangen om at ingenting er umulig.

Mer om Rebeccas historie om komplisert sorg, at livet stoppet opp, veien ut i lyset igjen og forfølgelsen av drømmene sine får du høre om du lytter til denne episoden.

God lytting!Podkasten er tilgjengelig der hvor du lytter til podkaster, blant annet på:


Du kan også se podkasten i videoformat på YouTube, under her.Dagens gjest finner du her:Fortell meg gjerne hva du synes om episoden ved å trykke på hjertet under her og/eller legge igjen en kommentar.


Namaste 💖

Linn Kleppa | Intuitive Empoverment Coach

Co-Founder av Akela Senteret


Lyst på et personlig budskap fra Universet (reading) kanalisert av Linn?


0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle
bottom of page