top of page
Bloggbanner for Akela Senteret.jpg
  • Forfatterens bildeAkela Senteret

Episode 53: Åndeteam til unnsetning

Har du noen gang tenkt på at det kunne vært fint å hatt en sikkerhetsvakt eller en form for beskytter? Kanskje aller helst en hel gjeng? Det kan du få i relasjon med åndeteamet ditt.👼

Dette er noe jeg har erfart mang en gang. Stadig tar jeg meg selv i å smile, riste lett på hodet og le litt for meg selv av alt kløneriet som mitt åndeteam har vært vitne til. Ikke "bare bare" å være åndeteamet til Linn Kleppa med andre ord.

Jeg tenker mange ganger om dagen over hvor heldig og takknemlig jeg er for mitt eget dreamteam, noe som er grunnen til at jeg ønsker å hjelpe spirituelle, magiske sjeler som deg til å få (bedre) kontakt med ditt eget dreamteam aka åndeteam også! Denne kontakten jeg har med mitt har vært livsforvandlende for min del.


Så i denne episoden forteller jeg litt om noe av kløneriet åndeteamet mitt har beskyttet meg gjennom. De er alltid der – rett ved min side – og de stiller alltid opp. Akkurat som ditt åndeteam er tilgjengelig for deg også, som din egen hær av sikkerhetsvakter.Podkasten er tilgjengelig der hvor du lytter til podkaster, blant annet på:


Du kan også se podkasten i videoformat på YouTube, under her.Fortell meg gjerne hva du synes om episoden ved å trykke på hjertet under her og/eller legge igjen en kommentar.


Namaste 💖

Linn Kleppa | Intuitive Empoverment Coach

Co-Founder av Akela Senteret


Lyst på et personlig budskap fra Universet (reading) kanalisert av Linn?


0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle

Comments


bottom of page