top of page
Bloggbanner for Akela Senteret.jpg
  • Forfatterens bildeAkela Senteret

Episode 51: Gosjameg så bortkastet

Noen gang sett på ting i livet ditt som bortkastet? Noen gang følt at noe føles meningsløst og uten grunn? Da er denne episoden til deg.


  • Har du gått på date etter date og føler deg oppgitt over at det ikke gir ønsket resultat og tenker tanker som "Hva er vel meningen med dette?" og "Er det ikke egentlig bortkastet tid?"?

  • Brukte du flere titalls timer (kanskje til og med år) på en utdannelse som du nå ikke ser noen nytteverdi i og tenker tanker som "Hva er vel meningen med dette?" og "Er det ikke egentlig bortkastet tid?"?

  • Er du i en jobb (eller har vært) som tapper deg for energi og som føles totalt meningsløs ut for deg og tenker tanker som "Hva er vel meningen med dette?" og "Er det ikke egentlig bortkastet tid?"?

Den som leter finner – er det et uttrykk som heter. Så hva leter du etter? Leter du etter meningen med det du opplever så er jeg nemlig sikker på at du vil finne både mening og grunn. Er du på den andre siden mer opphengt i tanken om at ting er bortkastet så er det mer av den følelsen du vil finne.Podkasten er tilgjengelig der hvor du lytter til podkaster, blant annet på:


Du kan også se podkasten i videoformat på YouTube, under her.Fortell meg gjerne hva du synes om episoden ved å trykke på hjertet under her og/eller legge igjen en kommentar.


Namaste 💖

Linn Kleppa | Intuitive Empoverment Coach

Co-Founder av Akela Senteret


Lyst på et personlig budskap fra Universet (reading) kanalisert av Linn?


0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle

Comments


bottom of page