top of page
Bloggbanner for Akela Senteret.jpg
  • Forfatterens bildeAkela Senteret

Episode 39: Å følge drømmen til tross for begrensninger som ME med Ann Kristin Hellstrand

I dagens episode av podkasten «Gjør det umulige mulig» så har jeg besøk av magiske Ann Kristin Hellstrand.


Det er en glede å ha denne fantastiske, rause og godhjerta dama som gjest. Jeg fikk gleden av å bli kjent med henne da hun var blant de første som meldte seg inn i medlemsportalen jeg startet i 2021, og da jeg valgte å legge den ned halvannet år senere så var hun fortsatt med.


På de årene jeg har kjent henne og fått følge henne på reisen så har jeg fått sett hvilken fantastisk innsats hun har lagt ned i det indre arbeidet. Jeg har fått se henne gi slipp på flere og flere av begrensningene hun lot få kontrollere livet sitt, tillate seg selv å blomstre og synes mer og mer, og våge å tre ut av frykten og gå for drømmen.


Hun inspirerer, noe som er én av mange grunner til at jeg inviterte henne som gjest. Hun har et hjerte av gull og hun er nok et levende bevis på at det å jobbe med selvutvikling gir resultater.


Gled deg til en episode hvor Ann Kristin letter på sløret og deler litt av hennes historie om fra der hun var til der hun nå er. Der hvor hun trosser frykt og begrensninger og går for drømmen sin som blant annet handler om skriving av dikt og sangtekster. Lytt og bli inspirert!Podkasten er tilgjengelig der hvor du lytter til podkaster, blant annet på:


Du kan også se podkasten i videoformat på YouTube, under her.Dagens gjest finner du her:Fortell meg gjerne hva du synes om episoden ved å trykke på hjertet under her og/eller legge igjen en kommentar.


Namaste 💖

Linn Kleppa | Intuitive Empoverment Coach

Co-Founder av Akela Senteret


Lyst på et personlig budskap fra Universet (reading) kanalisert av Linn?


0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle
bottom of page