top of page
Bloggbanner for Akela Senteret.jpg
  • Forfatterens bildeAkela Senteret

Episode 38: Peptalk fra Universet: Healing fra Moder Gaia

Universet og Moder Jord har en dypt aktiverende peptalk til deg denne gang. Kjenner du på en uro i kroppen? Føler du på en ubalanse? Stress? Føler du at noe trengs å tilgis, noe trengs å heales? Da er dette budskapet til deg!


Her snakker Universet og Moder Gaia om det dem kaller din treenighet. Altså vår menneskes treenighet - kropp, sinn og sjel. Det å skape en balanse mellom dette og slippe healing og tilgivelse inn i hjertet. La uro, stress og ubalanse skylles og renses bort sånn at du kan frigjør deg fra dette.


Du blir oppfordret til å roe ned systemet ditt og slippe healing inn i hjertet ditt.

Denne ukens peptalk fra Universet har en annerledes, sterk og aktiverende energi. Derfor oppfordres du til å sitte eller ligge behagelig, gjerne med lukkede øyne og bare åpne deg opp for å ta imot denne energien som Universet og Moder Gaia her sender deg så raust og vakkert!


Sett deg behagelig til rette, lytt og ta det til deg.Podkasten er tilgjengelig der hvor du lytter til podkaster, blant annet på:


Du kan også se podkasten i videoformat på YouTube, under her.Fortell meg gjerne hva du synes om episoden ved å trykke på hjertet under her og/eller legge igjen en kommentar.


Namaste 💖

Linn Kleppa | Intuitive Empoverment Coach

Co-Founder av Akela Senteret


Lyst på et personlig budskap fra Universet (reading) kanalisert av Linn?


0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page