top of page

Ha Linn & Universet i lommen

Få tilgang til Linn (klarsynt og intuitive empowerment coach) og Universet i hele 4 uker. En tjeneste for deg som ønsker å ta livet ditt – og samspillet med ditt eget, personlige åndeteam – til nye høyder!

Registrer deg under, så får du beskjed fra meg så fort som mulig om det er ledig plass eller om du blir satt på en uforpliktende venteliste.

Eksklusivt til deg:
Kvinne med oransje blazer og svart blondetopp står og ser på mobilen i hånden.png
  • 4 ukers tilgang på meg og Universet i appen WhatsApp (hverdager jobber jeg til kl.16:00 – lørdager og søndager helt fri).

  • Fra mandager til fredager mottar du personlige "Dagens budskap fra Universet" som talemelding med en intensjon om å oppmuntre, motivere, belyse og veilede ++.

  • Du kan spørre om det du måtte ønske – svarfristen min på jobbdagene er 24 timer.

  • Jeg og Universet er med deg i energien om du ønsker det – for eksempel om du skal ut på noe du gruer deg til eller bare føler at du kunne trenge litt ekstra støtte på veien, noe mange blant annet føler på i disse tider med store, kollektive bevissthetsskifter ++.

  • Muligheten til å bli bedre kjent med denne MAGISKE verden som du også er en del av.

  • Noen å lene deg på når du måtte trenge det – blant annet de gangene du tviler på din egen intuisjon og kontakt med ditt personlige åndeteam.

  • En sjanse til å bli bedre kjent med ditt eget personlige åndeteam + resten av Universet og bygge videre på den kontakten og relasjonen dere allerede har.

  • 50% rabatt på readinger (som bookes innenfor de 4 ukene dine)

Dus gul bakgrunn (2).jpg

Tilbakemeldinger

"Linn har ei god og behagelig stemme. Linn forklarer på en god og måte. Linn gjev raske og utfyllande på spørsmål. Eg gleda meg til kvar morgon eg har fått talemelding og lytta på dei fleire gonger."

Mia

Linn Kleppa (Intuitive Empowerment Coach) sitter her iført en grønn blazer og armbånd_ring

PRIS: 4 444 kr 

Det er rift om plassene da dette er eksklusivt og vi kun åpner opp 2 plasser av gangen.

 

Send meg en epost på linn@akelasenteret.no og du får da vite om det er åpnet opp en plass allerede eller om det kun er tilgang på venteliste.

Sett deg på venteliste i stedet og jeg kontakter deg når en plass er ledig

Linn Kleppa (Intuitive Empowerment Coach) sitter her iført en grønn blazer og armbånd_ring
bottom of page